Régiből újat! - Gardróbfrissítés szolgáltatás

Basic PACK
125 €

FELMÉRÉS • PROFIL • VÁZLATOK • 2DB TERV • MODELLRAJZ • GYÁRTMÁNYRAJZ • KIVITELEZÉS – ÁTADÁS 

Kivitelezési időtartam : kb 2,5 hét

 A szett szabadon választható – alsó és felső ruhadarabot tartalmaz

STAR PACK
170 €

FELMÉRÉS •PROFIL • GYŰJTÉS • KREATÍV ANYAG • VÁZLATOK • 5DB TERV • MODELLRAJZ • GYÁRTMÁNYRAJZ •KIVITELEZÉS – ÁTADÁS

Kivitelezési időtartam : kb 3,5 hét

A szett szabadon választható – alsó és felső ruhadarabot tartalmaz

EXTRÁK

+60 €​

GARDRÓB SZELEKTÁLÁSA

ÚTMUTATÓ : GARDRÓBRENDEZÉS , TIPPEK ÉS TRÜKKÖK A KÖRNYEZETTUDATOS  GARDRÓB FENNTARTÁSÁHOZ 

PDF E-BOOK 

 A környezettudatos gardrób és az etikus divat szoros kapcsolatai 

Környezettudatos háztartás kialakítása

A háztartás és a divat összefüggései

Gyakori kérdések

Most frequent questions and answers

Miért ilyen drága 2 db ruhadarab ? A plázában sokkal olcsóbb

Egy professzionális csapat foglalkozik veled : személyreszabott divattervezés , kivitelezés , újrahasznosítás megy végbe , mely több munkafolyamatból áll . 

Mivel a plázában vásárolt ruhák nem etikus módon készülnek ( rabszolgakörülmények , alacsony bérek ) , ezért juthatsz hozzá olcsón . Varrónőnk , divattervezőnk ,  a Szlovákiában hatályos törvények alapján kapják béreiket . 

Milyen fázisokból áll az újrahasznosítás , mennyi időt vesz igénybe a felkeresés után ?

Felmérés , Tervezés és Kivitelezés 

Körülbelül 2 hét , míg elkészül a személyreszabott kapszula szett

Felmérés

Megrendelő életvitelének, testalkatának felmérése és az öltözködési szokások, stílusjellemzők tanulmányozása. A felmérés eredményei alapján megrendelői profil alkotás.

Tervezés

A megrendelő a két terv közül kiválaszthatja a neki megfelelőt. 

További változtatásokra nincs lehetőség. A választott szett- alsó és felső ruhadarabot ábrázoló- modellrajzának és gyártmányrajzának elkészítése. A tervező kizárólag a Rename Fashion üzletvezetőjével áll kapcsolatban.

 

Kivitelezés

Ruhák bontása , szabásminta készítése tervek alapján , szabás , varrás . Az újrahasznosítás  különböző fázisairól fotódokumentáció készül . Miután a tervezett ruha elkészült , modellel való professzionális befotózása .

A kész ruha személyesen, vagy futárszolgálat igénybevételével lehetséges .

Amennyiben az elkészült ruhával elégedett vagy , ossz meg egy fotót az elkészült ruhában , a social média felületeit kihasználva (Facebook és instagram) , értékeld szolgáltatásunkat . 

A tervezőnek milyen feladatai vannak , amennyiben a BASIC csomagot választom ?
Tervezési időtartam : 2 hét

A kapott információs anyagok alapján a megrendelő életvitelének, testalkatának felmérése és az öltözködési szokások, stílusjellemzők tanulmányozása. A felmérés eredményei alapján megrendelői profil alkotás. Vázlatok, skiccek készítése, majd a két lehetséges szett megtervezése. A megrendelő a két terv közül kiválaszthatja a neki megfelelőt. További változtatásokra nincs lehetőség. A választott szett- alsó és felső ruhadarabot ábrázoló- modellrajzának és gyártmányrajzának elkészítése. A tervezői csomag átadása a Rename Fashionnek. A varrodával indokolt esetben konzultáció. A tervező kizárólag a Rename Fashion üzletvezetőjével áll kapcsolatban, a dokumentumokkal egymás felé számolnak el.

A tervezőnek milyen feladatai vannak , amennyiben a Star Pack csomagot választom ?
Tervezési időtartam : 3 hét

A kapott információs anyagok alapján a megrendelő életvitelének, testalkatának felmérése és az öltözködési szokások, stílusjellemzők tanulmányozása. A felmérés eredményei alapján megrendelői profil alkotás. A profil és a beküldött ruhadarabok fotója alapján fazon és trend gyűjtés, kreatív vizuális boardok készítése: gyűjtés alapú inspirációs board, mood board. Vázlatok, skiccek készítése, majd az öt lehetséges szett megtervezése. A megrendelő az öt terv közül kiválaszthatja a neki megfelelőt. Minimális változtatásra adott egyszeri lehetőség. A végleges szett- alsó és felső ruhadarabot ábrázoló- modellrajzának és gyártmányrajzának elkészítése. A tervezői csomag átadása a Rename Fashionnek. A varrodával indokolt esetben konzultáció. A tervező kizárólag a Rename Fashion üzletvezetőjével áll kapcsolatban